De FitStap cursus 

Je voelt je al een tijdje niet fit. En natuurlijk, meer beweging gaat je helpen. Maar het lukt je niet om de eerste stap te zetten. Misschien omdat je het erg druk hebt. Of je vindt het spannend om te gaan sporten, want je conditie is echt niet goed. En kun je het allemaal wel bijbenen?

Haalbaar programma

Speciaal voor jou is er FitStap! Met een haalbaar programma helpen wij jou in 12 weken op weg om je weer fitter te voelen. Eén keer per week krijg je wandeltraining in een groep. Een professionele coach, Ina Verhallen, begeleidt je daarbij. Daarnaast ga je zelf twee keer per week op pad. Deze trainingen plan je zelf in. Via een app op je telefoon ontvang je informatie over deze trainingen en gerichte tips en advies. Ook heb je via de app contact met jouw coach.

Gezonde geest in vitaal lichaam

Maar er is meer dan bewegen. Met FitStap werken we aan een gezonde geest in een vitaal lichaam. Naast beweging is er daarom ook aandacht voor voedingsadvies, mental coaching en cognitieve fitness.

Voor iedereen

FitStap is voor iedereen. Of je nu 25 bent of 65. Of je gezond bent of rekening moet houden met beperkingen (diabetes, hart- en vaatziekten, artrose). Of je maatje 36 hebt of maatje 50. FitStap is er voor jou!

Lees meer

Meer informatie vind je op www.fitstap.nl .

Doe Mee!

De volgende startdatum is nog niet vastgelegd **

Groep Tijdstip Vertrekpunt
Maandagavond 19.15 uur Bourgognelaan 11, 5627KP Eindhoven
Vrijdagmiddag 13.30uur Bourgognelaan 11, 5627KP Eindhoven

Aanmelden: www.fitstap.nl .

Meer info en contact: ina.verhallen@gmail.com, tel: 06 15157786

 

* FitStap is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)*

** start onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Neem aub contact op als u interesse heeft.